Kirjeldus
Parim enne: 25.03.2025
See Renshaw valmis rullitud martsipani ketas on kõige lihtsam viis koogi katmiseks! See on juba välja lõigatud ja seda saab otse kasutada.
Renshaw Ready Rolled martsipan on kõige lihtsam viis koogi katmiseks! See martsipani ketas on juba lahti rullitud ja seda saab otse kasutada.
20 lcm äbimõõduga tordi katmiseks. Peale selle saab plaati kasutada tortide, küpsiste ja muu kaunistamiseks.
Kaal: 400 grammi.
Ettevalmistus: Võta plaat pakendist välja ja rulli see ettevaatlikult lahti. Tõmba valge fooliumi mõlemast servast, et see oleks tasane. Kata tort õhukese kihi võikreemiga. Aseta martsipani ketas, valge fooliumiga pool ülespoole, ettevaatlikult tordile. Eemalda foolium ja silu mass õrnalt tordile. Lõika ära liigne fondant ja kaunista kook.
Koostisosad: suhkur, mandlid (25%), glükoosisiirup, vesi, invertsuhkru siirup, mandliõli (pähklid), invertaas, stabilisaator ksantan kummi,
Allergeenid: sisaldab pähkleid (mandleid).
Allergeenide info: vt. rasvases kirjas.
Valmistatud tehases, kus käideldakse pähkleid.
Säilitamine: Hoida jahedas ja kuivas kohas. Kui avad pakendi, siis mähi ülejäänud martsipan kuivamise vältimiseks fooliumisse või kile sisse.
Mitte hoida külmkapis.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energia 1827 kj/ 434 kcal, Rasv 15.8 g, süsivesikud 66,6 g, sellest suhkur 66,6 g, valk 6,3 g, sool 0,01 g