HEA HIND!

Kakaopõhine piima sulatusglasuur Dr. Oetker – 200 g

3.50

Käepärases topsis olev täispiima glasuur sobib ideaalselt kookide, tortide ja küpsiste glasuurimiseks,
pintseldamiseks, kastmiseks või kaunistamiseks.

Kakaopõhist täispiimaglasuuri saab hõlpsasti kuumutada vesivannil või mikrolaineahjus. Olgu tegemist glasuuri, katmise, kastmise või kaunistamisega – see mugav tass pakub palju võimalusi. Meie nõuanne: glasuuri on kõige parem kuumutada aeglaselt, samal ajal hoolikalt segades.

Koostisosad: taimsed rasvad (palmi, shea), suhkur, 10% LÕSSIPULBER, 5,5% madala rasvasisaldusega kakao, KOOREPULBER, emulgaator (päevalilleletsitiinid). Võib sisaldada: (SARAPUUPÄHKEL).

Valmistamise juhend:  Mikrolaineahjus – eemalda kate täielikult! Kuumuta avatud pakendit umbes 1,5 minutit 300 W juures. Sega glasuur korralikult läbi. Vajadusel jätka kuumutamist 10-sekundiliste intervallidega ja sega alati ühtlaseks  (vähemalt 1 minut).

Allergeenid:  Piim ja selle derivaadid, Pähklid ja nende derivaadid.

(Võib sisaldada mandleid, sarapuupähkleid, kreeka pähkleid, india pähkleid jne.)

Säilitamine: Hoida kuivas ja kuumuse eest kaitstult

Toitumisalane teaave 100 g toote kohta:

Energiat 614 kcal/ 2552 kJ;  Rasv, kokku umbes 46 g; Rasvhapped, küllastunud kokku ligikaudu 28 g; Suhkrud, kokku ligikaudu 41  g ; Süsivesikuid umbes 44 g;  valk ligikaudu 5,60 g; Sool ligikaudu 0,27 g

 


Laost otsas