Sulatusglasuur kakaoga Dr. Oetker – 200 g
Original price was: 4.50€.3.50€Current price is: 3.50€.
Käepärases topsis olev kakaoglasuur sobib ideaalselt kookide, tortide ja küpsiste glasuurimiseks,
pintseldamiseks, kastmiseks või kaunistamiseks.
Kakaoglasuuri saab hõlpsasti kuumutada vesivannil või mikrolaineahjus. Olgu tegemist glasuuri, katmise, kastmise või kaunistamisega – see mugav tass pakub palju võimalusi. Meie nõuanne: glasuuri on kõige parem kuumutada aeglaselt, samal ajal hoolikalt segades.
Koostisosad: palmirasv, suhkur, 19% madala rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaator (päevalille letsitiin). Võib sisaldada: (PIIMA, SARAPUUPÄHKLID).
Valmistamise juhend: Mikrolaineahjus – eemalda kate täielikult! Kuumuta avatud pakendit umbes 1,5 minutit 300 W juures. Sega glasuur korralikult läbi. Vajadusel jätka kuumutamist 10-sekundiliste intervallidega ja sega alati ühtlaseks (vähemalt 1 minut).
Allergeenid: Piim ja selle derivaadid, Pähklid ja nende derivaadid.
(Võib sisaldada mandleid, sarapuupähkleid, kreeka pähkleid, india pähkleid jne.)
Säilitamine: Hoida kuivas ja kuumuse eest kaitstult
Toitumisalane teaave 100 g toote kohta:
Energiat 604 kcal/ 2505 kJ; Rasv, kokku umbes 46 g; Rasvhapped, küllastunud kokku umbes 37 g; Suhkrud, kokku ligikaudu 37 g; Süsivesikud umbes 39 g; valk ligikaudu 4,30 g; Sool ligikaudu 0,01 g
Laost otsas