HEA HIND!

Keedutaigna pulber Brandmasse – 400 g

Original price was: 6.50€.Current price is: 1.00€.

PARIM ENNE: 9.05.2023

LÕPUMÜÜK!

Ekleeride ja tuuletaskute tegemine on nüüd lihtsamast lihtsam.

Kondiitrisegu profitoolide ja ekleeride valmistamiseks.

  • Parandab toote välimust
  • Parandab toote tekstuuri ja eluiga
  • Mugav kasutada
  • Lai kasutusala

Kliendi eelised

  • Mugav kasutada
  • Garanteerib alati ühtlase kvaliteedi ja volüümi
  • Annab siidise tekstuuri ja välimuse
  • Sobib ka soolaste profitroolide valmistamiseks

Tarbija eelised

  • Maitsev


Koostisosad: NISUtärklis, NISUjahu, palmiõli, MUNA pulber, PIIMAproteiinid, suhkur, kergitusaine: E500ii,

E450i, emulgaatorid E471, E472b, E475, sool.

Retsept nr. 1: 400 g segu + 600 g vett (30-50 C)

Sega pulber vees, sega miksriga aeglaselt 2 minutit, kuni segu on muutunud ühtseks. Tordipritsi/ pritskoti abil saad sobiva suurusega torud teha, küpseta 220–200 °C, u. 30 minutit: esimene küpstusfaas 5 min soovitavalt auruga, seejärel ava ahjuuks ja küpseta edasi.

Retsept nr. 2: 400 g segu + 600 g vett (30-50 C)+ 40 g taimset õli

Sega pulber vees, lisa õi, sega miksriga aeglaselt 2 minutit, kuni segu on muutunud ühtseks. Tordipritsi/ pritskoti abil saad sobiva suurusega torud teha, küpseta 220–200 °C, u. 30 minutit: esimene küpstusfaas 5 min soovitavalt auruga, seejärel ava ahjuuks ja küpseta edasi.

Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus 1798 kJ /428 kcal

Kokku rasvu: 23 g
MILLEST Küllastunud rasv: 8,9 g
Süsivesikuid kokku: 35 g
MILLEST Kiudaine: 17 g
MILLEST Kokku suhkruid: 3 g
Valk: 19 g

Sool: 2,2 g


Tootjamaa: Saksamaa
Hoida külmas ja pimedas kohas.


Parim enne: vt. pakendilt.

 

Laost otsas