Vahvlikorvid jäätisele TORINO 14,5 x 5 cm – 6 tk/ pk

3.80

Vahvlist jäätisekorvid lisavad igale magustoidule elegantse ja ainulaadse puudutuse. Serveeri oma lemmikjäätist, puuvilju või magustoite stiilselt krõbedas ja maitsvas korvis, mis teeb iga hetke eriliseks.

Vahvlist jäätisekorvid on valmistatud parimatest koostisosadest, pakkudes täiuslikku kombinatsiooni krõbedusest ja magususest. Need korvid täiustavad iga magustoidu maitset ja tekstuuri.

Vahvlist jäätisekorvid pole mõeldud ainult jäätise jaoks! Täida neid kreemide, värskete puuviljade, mousse’i või isegi šokolaadikreemiga. Lase oma loovusel vabalt lennata ja loo unustamatuid magustoite.

Paku oma külalistele luksuslik magustoiduelamus vahvlist jäätisekorvidega. Nende esteetiline välimus ja maitse viivad iga toidulaua järgmisele tasemele.

Vahvlist jäätisekorvid on ideaalne valik sünnipäevadeks, pulmadeks ja muudeks pidulikeks sündmusteks. Nende elegants ja praktilisus teevad iga peo magusalaua meeldejäävaks.

Vahvlist jäätisekorvid on praktilised ja lihtsad kasutada. Täida korv oma lemmikjäätisega ja naudi – vähem määrimist, rohkem naudingut!

Koostisosad: NISU jahu, rapsiõli, kookosrasv, lagundav aine: naatriumkarbonaat, emulgaator: SOJA letsitiin, happesuse regulaator: magneesiumoksiid, NISU kiud, värvaine: ammooniumjaramele, kartulitärklis.
Keskmine toiteväärtus 100 g kohta:
Energiaväärtus 1464 kJ / 347 kcal
Rasva 5,5 g
– sealhulgas küllastunud rasvhapped 2,3 g
Süsivesikud 62,1 g
– sh suhkrud 2,2 g
Valk 10,4 g
Sool 0,55 g
Tootjamaa: Poola
Parim enne: Vaata pakendilt.

Ainult 1 laos (saab ka järeltellida)