Vahukoore paksendaja, Bavarois NATUREL/ Baieri kreemi pulber – 150 g

5.80

Vahukoore paksendaja - Bavarois naturel.
Sellest naturaalsest pulbrisegust saad valmistatada kergesti maitsva Baieri kreemi.
Mis see on? 
Baieri kreem, crème bavaroise või lihtsalt bavarois on prantsuse magustoit, mis koosneb munapõhisest keedukreemist ja želatiinist,
millesse segatakse vahukoor. Segu hangub külmas vormis ja on serveeritakse ilma vormita

Loomulik maitse on hõrk, kuid väikesed variatsioonid võivad tekitada soovitud maitse, näiteks värsked puuviljad, moos, puuviljamahlad jne.

Valmistamine: Vahusta 250 ml vahukoort pehmeks vahuks. Sega 50 g bavarois segu 60 ml leige veega ja sega ettevaatlikult vahukoore hulka. 
Kasuta segu otse näiteks kookide ja magustoitude valmistamisel, seejärel lase sellel umbes 1 tund külmkapis taheneda.
Külmumiskindel. 

Koostisosad: suhkur, dekstroos, želatiin (sealiha), laktoos (piim), paksendaja: E412.

Allergeenide kohta vaadake koostisosi paksus kirjas.

Võib sisaldada jälgi: gluteen, muna, gluteenisoja, pähkleid.
Pakendis 150 g.
Toodetud Hollandis.

Hoida kuivas kohas: 8°C-24°C.

Parim enne: vt. pakendil


Laos

Tootekood: FC08 Kategooriad: ,