Tarretav aine AGAR-AGAR, 20 g
5.20€
Agar (ehk agar-agar) on maitsetu tarretav aine, mida kasutatakse peamiselt marmelaadide, sefiiride ja tarretiste valmistamisel. Erinevalt želatiinist sobib agar-agar ka taimetoitlastele, sest on valmistatud merepunavetikatest. Rohkelt kaltsiumit ja vähe kaloreid.
Koostisosad: E406 (agar).
Kasutusõpetus: 4-8 g agarit kilogrammi kuuma vee kohta. Hapude toitude tarrendamiseks kulub agarit rohkem.
Pulber lisada vette (mitte keeta), segada 3 min kuni täieliku lahustumiseni ja seejärel valada soovitud vormidesse. Agar-agar tarretub juba 35-40 kraadi vahel.
Pärast pakendi avamist on soovitatav kasutada u aasta jooksul.
Tootjamaa: Poola
Parim enne: vt pakendil
Laos (saab ka järeltellida)