Tarretav aine AGAR-AGAR, 150 g

15.00

Agar (ehk agar-agar) on maitsetu tarretav aine, mida kasutatakse peamiselt marmelaadide, sefiiride ja tarretiste valmistamisel.  Erinevalt želatiinist sobib agar-agar ka taimetoitlastele, sest on valmistatud merepunavetikatest. Rohkelt kaltsiumit ja vähe kaloreid.

Koostis: E406 (agar).

Kasutusõpetus: 4-8 g agarit kilogrammi kuuma vee kohta. Hapude toitude tarrendamiseks kulub agarit rohkem.

Pulber lisada vette (mitte keeta), segada 3 min kuni täieliku  lahustumiseni ja seejärel valada soovitud vormidesse. Agar-agar tarretub juba 35-40 kraadi vahel.

Pärast pakendi avamist on soovitatav kasutada u aasta jooksul.

Tootjamaa: Poola

Parim enne: 22.11.2021