Taimne vahukreem PROFESSIONAL CREM suhkruga, laktoosivaba – 1L

2.80

100% taimne vahukreem, suhkruga, laktoosivaba.

Sobib kookide ja tortide täidiseks, jäätise ja dessertide valmistamiseks ning tordikaunistuste pritsimiseks.

Enne vahustamist hoida kreemi  ca 2h külmikus, et saavutaks temperatuuri +6…+8°C.

Vahustada keskmisel kiirusel kuni soovitud konsistentsi saavutamiseni.

Säilitamine: avamata +4…+20°C , avatult +2…+8°C kuni 5 päeva.

Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud taimne rasv (palmi, kernel 20%), suhkur, isoleeritud sojavalgud, stabilisaatorid: E420ii, E463, E339; emulgaatorid: E472e, E433, E472b; sool, maitse- ja lõhnaained, toiduvärv: beetakaroteen (E160a)

Gluteenivaba toode.

Parim enne: vt. pakendil

 

 

Laos

Kategooria: