Želatiinilehed Dr. Oetker – 20 g

3.50

TOODE ON SAADAVAL ALATES 5.11.2022!

Želatiinileht: kookidele, kreemidele ja tarretistele

Leotamine: Asetage vajalik arv lehti ükshaaval külma vette ja laske neil umbes 5 minutit liguneda.

Pliidil lahustamine: eemalda paisunud lehed, pigista need välja ja lahusta väikeses potis madalal kuumusel või veevannis. Mikrolaineahjumass: paberimassi lehed kausis 600 vatti 10 sekundilise sammuga.

Külmade vedelike/kreemide jaoks: sega segusse lahustunud želatiin.

Kuumade vedelike jaoks: lisa veel kuumale, kuid mitte keevale vedelikule paisunud, pressitud želatiin lahustumata. Sega, kuni želatiin on lahustunud.

Tahkumine: lase külmkapis taheneda (vähemalt 2 tundi).


Koostisosad: želatiin (seakamarast).

Tootjamaa: Saksamaa

 

 

Laos