Želatiinilehed Dr. Oetker – 20 g
3.50€
TOODE ON SAADAVAL ALATES 5.11.2022!
Želatiinileht: kookidele, kreemidele ja tarretistele
Leotamine: Asetage vajalik arv lehti ükshaaval külma vette ja laske neil umbes 5 minutit liguneda.
Pliidil lahustamine: eemalda paisunud lehed, pigista need välja ja lahusta väikeses potis madalal kuumusel või veevannis. Mikrolaineahjumass: paberimassi lehed kausis 600 vatti 10 sekundilise sammuga.
Külmade vedelike/kreemide jaoks: sega segusse lahustunud želatiin.
Kuumade vedelike jaoks: lisa veel kuumale, kuid mitte keevale vedelikule paisunud, pressitud želatiin lahustumata. Sega, kuni želatiin on lahustunud.
Tahkumine: lase külmkapis taheneda (vähemalt 2 tundi).
Koostisosad: želatiin (seakamarast).
Tootjamaa: Saksamaa
Laost otsas