Küpsetussegu mandlimakroonide tegemiseks – 500 g
Original price was: 11.00€.10.00€Current price is: 10.00€.
Mandlimakroonide tegemine on nüüd imelihtne!
Valmis küpsetussegule lisa vaid vett ja võid peagi makroonid ahju küpsema tõsta.
Retsept: 500 g makrooni küpsetussegu + 100 g vett (25 – 35 °C)
Vahusta keskmisel/suurel kiirusel u. 4 minutit. Tõsta tainas küpsetusplaadile, lase taheneda u. 45 minutit.
- küpsetustemperatuur: ca: 150°C
- küpsetusaeg: u. 18 minutit
- Pane tähele: hoolimata suurimast hoolikusest tootmisprotsessi ajal olemasolu pähklikoori ei saa täielikult välistada.
Koostisosad: suhkur, mandlituumad, munavalge pulber, emulgaator E472a, E472b ja E475, glükoosisiirup, lõssipiimapulber, sool.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta:
Energia 1947 kj / 461 kcal; rasv 16 g; süsivesikud 68 g, millest suhkur 66 g; valgud 10,1 g; sool 0,4 g
Hoida kuivas, toatemperatuuril. Mitte hoida temperatuurimuutuste ja kuumaallikate käes.
Parim enne: vt. pakendil
Laost otsas