Külmkuivatatud astelpajumarja pulber – 25g

6.00

Astelpajumarjade külmkuivatamine on protsess, mille käigus marjad külmutatakse eriti madalal temperatuuril. Seejärel jahvatatakse need pulbri saamiseks ülipeeneks. Niimoodi külmutatud astelpajumarjadest eemaldatakse peaaegu kogu sisalduv vesi, kuid samas jäävad nende lõhn, maitse, toiteväärtus ja vitamiinisisaldus muutumatuks. Külmkuivatatud astelpajumarjadest valmistatud pulber lisab tervistavaid omadusi värsketele kokteilidele, mahladele, putrudele ja erinevatele küpsetistele.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 490 kcal/2050 kJ, rasvad 39,6 g, millest küllastunud rasvhapped 2,5 g, süsivesikud 18,30 g, millest suhkrud 18,30 g, valgud 7,90 g, sool 0,05 g.

Koostisosad: külmkuivatatud jahvatatud astelpajumarjad.

Hoida eriti kuivas, puhtas ja jahedas kohas. Säilitustemperatuur: 0 °C kuni 25 °C.

Parim enne: vt. pakendil

Laos