Taimne vahukreem PROFESSIONAL CREM suhkruga, laktoosivaba – 1L
6.50€
100% taimne vahukreem, suhkruga, laktoosivaba.
Sobib tortidele pritstehnikas lillede tegemiseks, dessertide ja jäätise kaunistamiseks. Võib segada kreemide, kohupiima, siirupite ja toiduvärvidega.
Enne vahustamist hoida kreemi ca 2h külmikus, et saavutaks temperatuuri +6…+8°C.
Vahustada keskmisel kiirusel kuni soovitud konsistentsi saavutamiseni.
Säilitamine: avamata +4…+20°C , avatult +2…+8°C kuni 5 päeva.
Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud taimne rasv (palmi, kernel 20%), suhkur, isoleeritud sojavalgud, stabilisaatorid: E420ii, E463, E339; emulgaatorid: E472e, E433, E472b; sool, maitse- ja lõhnaained, toiduvärv: beetakaroteen (E160a)
Toitumisalane info 100g kohta: Energia 992 kJ / 239 kcal Rasv 20 g, millest küllastunud rasvhapped 19 g, süsivesikud 14.3 g, millest suhkur 10 g, kiudained 0.2 g, Valgud 0.5 g sool 0.3 g
Gluteenivaba toode.
Parim enne: vt. pakendil
Laos (saab ka järeltellida)