Seda suhkrumassi on väga lihtne töödelda, sest see on elastne ja töö käigus
ei pragune. Seda on kerge sõtkuda ja mass meeldiva vaniljemaitsega.
Tööpinna pulbristamiseks kasuta tärklist või mittesulavat tuhksuhkrut.
Me ei soovita kasutada tavalist tuhksuhkrut, mida saab osta kaubandusest,
sest see on granuleeritud ja muudab väga peenest suhkrupulbrist valmistatud
fondandi konsistentsi.
Kui juhtub, et mass on töölaual kauem väljas olnud ja muutub kuivemaks,
siis ärge kartke!
Lihtsaim viis fondandi korrigeerimiseks, et taastada senine elastsus:
1. lisage teelusikatäis suhkrust valmistatud väike siirup ja teelusikatäis keedetud
vett;
2. Niisutage oma käsi kergelt ja mudige fondanti uuesti, kuni see muutub elastseks.
3. Ärge pange sellele ka määret, sest see rikub fondandi elastsust.
Tööpinnana soovitame kasutada silikoonmatti, kuid võite töötada ka tavalisel
pinnal, , mida saab vajadusel vähese tärklisega katta.
Koostisosad: suhkur, glükoosisiirup, glükoosisiirup, taimne rasv (palm), tärklis, vesi, glütserool (E422), želatiin, ksantaankumm (E415), säilitusaine: kaaliumsorbaat(E202), vaniljemaitse, happesuse regulaator: sidrunhape (E330), värv: E153
Säilitamise nõuanded : hoida jahedas ja kuivas kohas, eemal päikesevalgusest ja soojusallikatest.