Soodushind

Sulatusglasuur kakaoga Dr. Oetker – 200 g

3.50

Käepärases topsis olev kakaoglasuur sobib ideaalselt kookide, tortide ja küpsiste glasuurimiseks,
pintseldamiseks, kastmiseks või kaunistamiseks.

Kakaoglasuuri saab hõlpsasti kuumutada vesivannil või mikrolaineahjus. Olgu tegemist glasuuri, katmise, kastmise või kaunistamisega – see mugav tass pakub palju võimalusi. Meie nõuanne: glasuuri on kõige parem kuumutada aeglaselt, samal ajal hoolikalt segades.

Koostisosad: palmirasv, suhkur, 19% madala rasvasisaldusega kakaopulber, emulgaator (päevalille letsitiin). Võib sisaldada: (PIIMA, SARAPUUPÄHKLID).

Valmistamise juhend:  Mikrolaineahjus – eemalda kate täielikult! Kuumuta avatud pakendit umbes 1,5 minutit 300 W juures. Sega glasuur korralikult läbi. Vajadusel jätka kuumutamist 10-sekundiliste intervallidega ja sega alati ühtlaseks  (vähemalt 1 minut).

Allergeenid:  Piim ja selle derivaadid, Pähklid ja nende derivaadid.

(Võib sisaldada mandleid, sarapuupähkleid, kreeka pähkleid, india pähkleid jne.)

Säilitamine: Hoida kuivas ja kuumuse eest kaitstult

Toitumisalane teaave 100 g toote kohta:

Energiat 604 kcal/ 2505 kJ; Rasv, kokku umbes 46 g; Rasvhapped, küllastunud kokku umbes 37 g; Suhkrud, kokku ligikaudu 37 g; Süsivesikud umbes 39 g; valk ligikaudu 4,30 g; Sool ligikaudu 0,01 g


Laos