PME šokolaadikommi (trühvli-) vorm 12 trühvli tegemiseks – 20,5 x 23 cm

9.00

Ettevalmistus: võib sulatada mirolaineahjus, elektrilise šokolaadi sulatusseadmega ja vesivannil.

Mikrolaineahi: Aseta komm/ šokolaad mikrolaineahju kindlasse anumasse ja sulata 30 sekundit poolel kuumusel või sulatusrežiimil. Korda seda, kuni on täielikult sulanud.

Elektriline šokolaadi sulatamise pott: jälgi tootja juhiseid.

Vesivann: Täida osaliselt alumine pott veega, pae pliidile, aseta ülemine pott alumise peale ja lisa sinna komm või šokolaad. Sega, kuni on sulanud. Ülemise poti asemel võib kasutada ka silikoonist sulatusvormi.

Vormi andmine: Täida kommivormid sulatatud kommi/ šokolaadiga. Kui kasutad pulgakommi vorme, siis lisa pulk kommi/ šokolaadi sisse u 20 mm sügavusele. Patsuta kergelt vormi, et õhumullid välja tuleksid. Külmuta u 10-15 min või kuni vorm tundub külmunud ja kommid on kõvad. Pööra vorm ümber lamedale pinnasele ja patsuta kergelt vormi kommide vormist vabastamiseks. Lisadetaile saab kommidele lisada joonistades erineva värviga šokolaadiga/ kommiga kommivormi sisu enne selle täitmist.

Veendu, et vorm oleks enne kasutamist puhas ja kuiv. Ära pane vormi nõudepesumasinasse või mikrolaineahju.

Ühe kommivormi läbimõõt a´ 2,6 cm.

Tootja: PME

Laost otsas