Küpsetussegu mandlimakroonide tegemiseks – 500 g

11.00

Mandlimakroonide tegemine on nüüd imelihtne!

Valmis küpsetussegule lisa vaid vett ja võid peagi makroonid ahju küpsema tõsta.

Retsept: 500 g makrooni küpsetussegu + 100 g vett (25 – 35 °C)

Vahusta keskmisel/suurel kiirusel u. 4 minutit. Tõsta tainas küpsetusplaadile, lase taheneda u. 45 minutit.

  • küpsetustemperatuur: ca: 150°C
  •  küpsetusaeg: u. 18 minutit
  •  Pane tähele: hoolimata suurimast hoolikusest tootmisprotsessi ajal olemasolu pähklikoori ei saa täielikult välistada.

Koostisosad: suhkur, mandlituumad, munavalge pulber, emulgaator E472a, E472b ja E475, glükoosisiirup, lõssipiimapulber, sool.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta:

Energia 1947 kj / 461 kcal; rasv 16 g; süsivesikud 68 g, millest suhkur 66 g; valgud 10,1 g; sool 0,4 g

 

Hoida kuivas, toatemperatuuril. Mitte hoida temperatuurimuutuste ja kuumaallikate käes.

Parim enne: vt. pakendil

Laos