HEA HIND!

Kreemipulber valge šokolaadi mousse´i valmistamiseks – 1 kg

20.00

Valge tiheda koostisega magus vanilje maitsega pulber, millega on imelihtne valge šokolaadi mousse´i kreemi valmistada – lisada tuleb vaid piim.
Retsept: 200 g valge šokolaadi mousse´i pulbrit + 250 g piima, seejärel mikserda suuremal kiirusel (u 500 upm) 5 min.
Koostisosad: glükoosisiirup, suhkur, palmiõli, emulgaator E472a, modifitseeritud tõrklis, kakaovõi, PIIMAproteiin, lõssiPIIMApulber,
želeeriv aine soodiumalginaat, happesuse regulaatorid, kaltsiumatsetaat ja kaltsiumsulfaat, toiduvärv porgandi ekstrakt, naturaalne maitseaine.
Toitumisalane teave 100 g kohta: 450 kcal/1898 kJ, rasvad 11,6 g, millest küllastunud rasvhapped 10,2 g, süsivesikud 85 g, millest suhkrud 60,2 g, valgud 1,1 g, sool 0,2 g.
Parim enne: vt. pakendil

Saadaval ka järeltellimisel