Kreemipulber šokolaadi mousse´i valmistamiseks – 1 kg

22.00

Kakao värvi tiheda koostisega magus šokolaadine pulber, millega on imelihtne šokolaadi mousse´i kreemi valmistada – lisada tuleb vaid külma piima.
Retsept: 200 g šokolaadi mousse´i pulbrit + 225,10 g külma piima, seejärel mikserda suuremal kiirusel (u 500 upm) 5 min.
Koostisosad: suhkur, madala rasvasisaldusega kakao, palmiõli, emulgaator E472a, LAKTOOS, PIIMAproteiin, naturaalne maitseaine.

Toitumisalane teave 100 g kohta: 440 kcal/1848 kJ, rasvad 13,9 g, millest küllastunud rasvhapped 11,7 g, süsivesikud 68,7 g, millest suhkrud 59,9 g, valgud 5,8 g, sool 0,1 g.
Parim enne: vt. pakendil

Saadaval ka järeltellimisel