Taimne vahukreem Bravo Cream/ Fanny suhkruga, 1 L
6.00€
Vähese suhkrusisaldusega taimne vahukoor, mille rasvasisaldus on vaid 26.5%. Kondiitrivahukoort eelistatakse üha rohkem ka koduseks tarbimiseks kookide ja tortide valmistamisel. Eeliseks on kindlasti ka see, et kondiitrivahukoort on lihtne käsitseda – seda pole võimalik üle vahustada (ei muutu võiks) ja on mõnusa struktuuriga. Kreemile võib vabalt lisada juurde siirupeid – ta ei kaota seepärast oma vahustamisomadusi.
Sobib suurepäraselt ka jäätise valmistamiseks.
ja
Enne vahustamist hoia kreemi külmkapis vähemalt 12 tundi, vahusta seejärel 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni. Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 7 päeva jooksul. Ühest pakist vahukoorest piisab tavaliselt kahe keskmise suurusega tordi täidiseks/katmiseks.
Vähese suhkrusisaldusega taimne vahukreem, mille rasvasisaldus on vaid 26.5%. Sobib tortide ja dessertide valmistamiseks ning pritstehnikas tordikaunistuste valmistamiseks.
Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud ja -rasvad (rapsi- ja päevalilleseemned, mais, sojauba erinevas vahekorras 26.5%), suhkur, stabilisaator (E420, E463), PIIMAproteiinid, emulgaatorid (E472e, päevalilleletsitiin), sool, maitse- ja lõhnaained, värvaine (beetakarotiin).
Peale avamist säilitada külmikus ja kasutada ära 3-4 päeva jooksul.
Gluteenivaba toode.
Toodetud Itaalias
Toitumisalane teave 100g kohta: 1224 KJ/296 Kcal, Rasvad 27 g, millest küllastunud 26 g, millest transrasvad 0,2 g , Süsivesikud 13 g, millest suhkur 12 g; polüoolid 1,3 g, Kiudained 0 g, Valgud 0,5 g, Sool 0,17 g, Naatrium 70 mg
Saadaval ka järeltellimisel