Keedutaigna pulber Brandmasse – 400 g
1.50€
PARIM ENNE: 9.05.2023
LÕPUMÜÜK!
Ekleeride ja tuuletaskute tegemine on nüüd lihtsamast lihtsam.
Kondiitrisegu profitoolide ja ekleeride valmistamiseks.
- Parandab toote välimust
- Parandab toote tekstuuri ja eluiga
- Mugav kasutada
- Lai kasutusala
Koostisosad: NISUtärklis, NISUjahu, palmiõli, MUNA pulber, PIIMAproteiinid, suhkur, kergitusaine: E500ii,
E450i, emulgaatorid E471, E472b, E475, sool.
Retsept nr. 1: 400 g segu + 600 g vett (30-50 C)
Sega pulber vees, sega miksriga aeglaselt 2 minutit, kuni segu on muutunud ühtseks. Tordipritsi/ pritskoti abil saad sobiva suurusega torud teha, küpseta 220–200 °C, u. 30 minutit: esimene küpstusfaas 5 min soovitavalt auruga, seejärel ava ahjuuks ja küpseta edasi.
Retsept nr. 2: 400 g segu + 600 g vett (30-50 C)+ 40 g taimset õli
Sega pulber vees, lisa õi, sega miksriga aeglaselt 2 minutit, kuni segu on muutunud ühtseks. Tordipritsi/ pritskoti abil saad sobiva suurusega torud teha, küpseta 220–200 °C, u. 30 minutit: esimene küpstusfaas 5 min soovitavalt auruga, seejärel ava ahjuuks ja küpseta edasi.
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus 1798 kJ /428 kcal
Kokku rasvu: 23 g | ||
MILLEST Küllastunud rasv: 8,9 g | ||
Süsivesikuid kokku: 35 g | ||
MILLEST Kiudaine: 17 g | ||
MILLEST Kokku suhkruid: 3 g | ||
Valk: 19 g
Sool: 2,2 g |
Tootjamaa: Saksamaa
Hoida külmas ja pimedas kohas.
Parim enne: vt. pakendilt.
Laos