Callebaut MADAGASCAR 67,4 % tumeda šokolaadi nööbid – 2,5 kg

59.00

Intensiivne tume šokolaad rohkete punaste marjade ja küpsete kollaste puuviljadega.
Standardse voolavusega kvaliteetšokolaad, ideaalne kasutamiseks glasuuride,
ganashide jpm valmistamisel.
Mõnusate efektide saavutamiseks võib koogikesi või küpsiseid ka sulatatud šokolaadi sisse kasta.   

Koostisosad: kakao mass Madagascar 64,5%; suhkur 29,5%; kakaovõi 5,5%; emulgaator: sojaletsitiin <1%; looduslik vanilje maitseaine <1%

Allergeenide kohta loe koostisosi 
rasvases kirjas.

Toitumisalane teave 100g kohta: Energia 2246 kJ/549 kcal, rasv 39,5 g, millest küllastunud rasvhapped 12,7 g, süsivesikud 33,4 g millest suhkur 29,5 g, kiudained 12,5 g, valgud 7,9 g, sool 0,02 g

Säilitamine: 12-20 ° C, pimedas, lõhnavabas keskkonnas.

Toodetud Belgias.

Parim enne: vt. pakendil

 

Saadaval järeltellimisel