Rohelised šokolaadinööbid/ sulatusglasuur WILTON – 340 g

5.00


Valmistamine: sulata mikrolaineahjus või vesivannil. Mikrolaineahjus: sulata max. 500 ml kausis, 
segades hoolikalt iga 15-20 sekundi järel. Kuumutamine lõpeta siis, kui šokolaad on peaaegu täielikult sulanud 
(väikesed sulanud tükid on endiselt nähtavad). Sega veel, kuni segu on ühtlane ja tükid täielikult sulanud, ja töötle vastavalt soovile. 
Aseta saadud segu kivistumiseks külmikusse (10-15 minutit). Õhema tulemuse saamiseks lisa mõni tilk taimeõli.
 Paksema tulemuse saamiseks lisa mõni tilk vett. 
Koostisosad: suhkur, hüdrogeenitud taimerasv (palmi tuum), piimapulber (lõss), värvus: E133, emulgaator: E492, E322 (päevalill). 
Säilitamine: hoida kuivas, pimedas, temperatuuril 16–22 ° C.

Bränd: Wilton

Parim enne: vt. pakendil

Laos