Kondiitri vahukreem Slastena, 1L

2.80

Vähese suhkrusisaldusega taimne vahukoor, mille rasvasisaldus on vaid 27%. Ei sisalda suures koguses transrasvu (tavalises piimašokolaadis on need kogused märgatavalt suuremad). Kondiitrivahukoort eelistatakse üha rohkem ka koduseks tarbimiseks kookide ja tortide valmistamisel. Eeliseks on kindlasti ka see, et kondiitrivahukoort on lihtne käsitseda – seda pole võimalik üle vahustada (ei muutu võiks) ja on mõnusa struktuuriga. Kreemile võib vabalt lisada juurde siirupeid – ta ei kaota seepärast oma vahustamisomadusi.
Slastena sobib suurepäraselt ka jäätise valmistamiseks.

Enne vahustamist hoia kreemi külmkapis vähemalt 12 tundi, vahusta seejärel 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni. Kuna tegemist on kontsentraadiga, siis tuleb pärast 4-6 minutilist vahustamist lisada juurde vett: 200ml vett 1 liitri kohta ning lõpuks, pärast vee lisamist vahusta  veel 2 min. (Vesi muudab kreemi siduvamaks.) Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 7 päeva jooksul. Ühest pakist vahukoorest piisab tavaliselt kahe keskmise suurusega tordi täidiseks/katmiseks.

Toodetud Belgias.

Tarneaeg kuni 1-10 päeva.

Postipakiga saadetav maksimaalne kogus on 12 pk.