Kondiitri vahukreem Dolce Fanny suhkruga, 1L

2.50

Taimse vahukreemi Slastena´ga identne toode.

Vähese suhkrusisaldusega taimne vahukoor, mille rasvasisaldus on vaid 26.5%. Kondiitrivahukoort eelistatakse üha rohkem ka koduseks tarbimiseks kookide ja tortide valmistamisel. Eeliseks on kindlasti ka see, et kondiitrivahukoort on lihtne käsitseda – seda pole võimalik üle vahustada (ei muutu võiks) ja on mõnusa struktuuriga. Kreemile võib vabalt lisada juurde siirupeid – ta ei kaota seepärast oma vahustamisomadusi.
Dolche Fanny sobib suurepäraselt ka jäätise valmistamiseks.

Enne vahustamist hoia kreemi külmkapis vähemalt 12 tundi, vahusta seejärel 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni. Kuna tegemist on kontsentraadiga, siis tuleb pärast 4-6 minutilist vahustamist lisada juurde vett: 200ml vett 1 liitri kohta ning lõpuks, pärast vee lisamist vahusta  veel 2 min. (Vesi muudab kreemi siduvamaks.) Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 7 päeva jooksul. Ühest pakist vahukoorest piisab tavaliselt kahe keskmise suurusega tordi täidiseks/katmiseks.

Koostis: vesi, hüdrogeniseeritud taimeõli ja rasvad (26.5%), rasvad (palmirasv), õli ( rapsi- ja päevalilleseemned, mais, sojauba erinevas vahekorras), suhkur, stabilisaator (E420, E463), piimaproteiinid, emulgaatorid (E472e, E322 soja letsitiin), sool, maitse- ja lõhnaained, värvaine (beetakarotiin).

Gluteenivaba toode.

Parim enne: 03.2019

Pärast pakendi avamist säilib külmkapis 3-4 päeva.

Toodetud Itaalias.

Tarneaeg 1-10 päeva.

Laos