Taimne vahukreem Bravo Cream/ Fanny suhkruga, 1 L

5.20

Vähese suhkrusisaldusega taimne vahukoor, mille rasvasisaldus on vaid 26.5%. Kondiitrivahukoort eelistatakse üha rohkem ka koduseks tarbimiseks kookide ja tortide valmistamisel. Eeliseks on kindlasti ka see, et kondiitrivahukoort on lihtne käsitseda – seda pole võimalik üle vahustada (ei muutu võiks) ja on mõnusa struktuuriga. Kreemile võib vabalt lisada juurde siirupeid – ta ei kaota seepärast oma vahustamisomadusi.
Sobib suurepäraselt ka jäätise valmistamiseks.

ja

Enne vahustamist hoia kreemi külmkapis vähemalt 12 tundi, vahusta seejärel 4-6 minutit kuni tugeva vahu saamiseni.  Valmis kreem ei kaota oma kuju ega kohevust 7 päeva jooksul. Ühest pakist vahukoorest piisab tavaliselt kahe keskmise suurusega tordi täidiseks/katmiseks.

Vähese suhkrusisaldusega taimne vahukreem, mille rasvasisaldus on vaid 26.5%. Sobib tortide ja dessertide valmistamiseks ning pritstehnikas tordikaunistuste valmistamiseks.

Koostisosad: vesi, täielikult hüdrogeenitud ja -rasvad (rapsi- ja päevalilleseemned, mais, sojauba erinevas vahekorras 26.5%), suhkur, stabilisaator (E420, E463), PIIMAproteiinid, emulgaatorid (E472e, päevalilleletsitiin), sool, maitse- ja lõhnaained, värvaine (beetakarotiin).

Peale avamist säilitada külmikus ja kasutada ära 3-4 päeva jooksul.

Gluteenivaba toode.

Toodetud Itaalias

Toitumisalane teave 100g kohta: 1224 KJ/296 Kcal, Rasvad 27 g, millest küllastunud 26 g, millest transrasvad 0,2 g , Süsivesikud 13 g, millest suhkur 12 g; polüoolid 1,3 g, Kiudained 0 g, Valgud 0,5 g, Sool 0,17 g, Naatrium 70 mg

 

Laost otsas