Orgaaniline bourbon vaniljekaun Dr. Oetker – 2 g
7.50€
Tortide, saiakeste, küpsiste ja kreemide magustoitude maitsestamiseks ja viimistlemiseks.
Dr. Oetker vaniljekaun toob kookidele, küpsistele, magustoitudele ja kreemidele vanilje peene aromaatse maitse ja õrna lõhna. Aroomi kaitseb optimaalselt ja muudab vastupidavaks taassuletav klaastoru.
Koostisosad: vaniljekaun
Ühest vanillikaunast piisab 500 ml vedelikule või 500 g jahule. Soovitatav valmistamine:
– Külmade kreemide, taignate või segude jaoks: lõigake burboon-vanillikaun pikuti, kraapige vanilli viljaliha noaga välja ja lisage see.
– Keedetud kreemide või vedelike puhul: keetke vaniljekaun, lõigake pikuti ja eemaldage see uuesti. Kui sa ei taha seemneid (laike) näha või neid on vähe, siis küpseta ka tükeldatud vanillikaun.
Tootjamaa: Saksamaa
Parim enne: vt. pakendil
Laost otsas