HEA HIND!

Belgia šokolaadikoogi/ biskviidi/keeksi pulber – 500 g

5.00

Kondiitrisegu šokolaadikoogi, biskviidi või keeksi valmistamiseks

  • Parandab toote välimust
  • Parandab toote tekstuuri ja eluiga
  • Mugav kasutada
  • Lai kasutusala

Kliendi eelised

  • Sisaldab ehtsat Belgia šokolaadi
  • Pehme ja mahlane biskviit
  • Laialdased kasutusvõimalused

Tarbija eelised

  • Mõnus šokolaadine maitse
  • Pehme ja mahlane tekstuur

Retsept nr 1:
Šokolaadibiskviidi pulber Tergal 500 g; muna 250 g ; taimeõli 250 g; vesi 100 g
Valmistamisõpetus: Sega kõik koostisosad ja mikserda madalal kiirusel 4 minutit, kuni segu on ühtlane.
Kata seguga 3⁄4 küpsetusvormist
Küpseta 180°C kuumusel 50 minutit

Retsept nr 2:

Šokolaadibiskviidi pulber Tergal 500 g; muna 250 g ; taimeõli 300 g; vesi 50 g
Valmistamisõpetus: Sega kõik koostisosad ja mikserda madalal kiirusel 4 minutit, kuni segu on ühtlane.
Kata seguga 3⁄4 küpsetusvormist
Küpseta 180°C kuumusel 50 minutit

Koostisosad: suhkur, NISUjahu, šokolaadipumber 15% (suhkur, kakaomass, kakaopulber), NISUtärlis, modifitseeritud tärklis, kakaopulbri või, PIIMApulber, kergitusaine (difosfaat (E 450), soodium karbonaat (E 500)), sool, emulsgaator (polüglütserooli estrid rasvhapetest (E 475), mono-ja diglütseriidid rasvhapetest (E 471)), stabilisaator (karboksüül metüül tselluloos (E 466), guar kummi (E
412)), maitseaine

Koostisosad: keskmine toiteväärtus 100g kohta:
energiasisaldus 1628 kJ /384,8 kcal

Kokku rasvu: 4,6 g
MILLEST Küllastunud rasv: 2,9 g
Süsivesikuid kokku: 80,87 g
MILLEST Kiudaine: 3,2 g
MILLEST Kokku suhkruid: 48,9 g
Valk: 4 g

Tootjamaa: Poola
Hoida külmas ja pimedas kohas.


Parim enne: vt. pakendilt.

 

Laost otsas